Stensbo Engineering

Engaged Engineering - at the cutting edge
STENSBO ER EN RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED, DER LEVERER KONSULENTYDELSER TIL KUNDER INDENFOR OFFSHORE-, MASKIN-, BYGGE- OG PROCESINDUSTRIEN.

STENSBO har specialiserede Ingeniører, der har en opdateret viden inden for udvikling af maskiner, udvikling af udstyr, plant layout, projektstyring samt dokumentation, beregning og analyse i henhold til certificering og godkendelse i henhold til CE-mærkning, PED direktivet og ATEX direktivet.

Hos STENSBO løser vi alle opgaver i et grundigt og effektivt samarbejde i mellem Ingeniører, Tekniske designere, Projektledere og dig som kunde. Grundigt arbejde, fordi, vi brænder for det vi arbejder med og effektivt fordi, vi har en flad organisation, hvor vi har et tæt samarbejde på tværs af ekspertgrupperne.

Rådgivende

STENSBO`s Rådgivende Ingeniører har de nødvendige ressourcer og den nødvendige know how til at give dig den bedste rådgivning.

På stedet

STENSBO`s Rådgivende Ingeniører er dér, hvor du har brug for os, når du har brug for os. Vi er effektive på stedet, når det er løsningen.

Team work

STENSBO`s erfarne Ingeniører har stor forståelse for tværfagligt samarbejde. Et samarbejde der giver effektivitet og bred viden.

Klar til samarbejde

STENSBO´s Ingeniører er altid klar til at indgå i et samarbejde og inddrage eksterne ressourcer og viden, for at løse kundens behov.

Ønsker du rådgivning, beregninger eller på anden måde hjælp, kan du kontakte os her - eller ringe på tlf. +45 63 40 52 75